Senaste nytt


Prisutdelning 17.11.2018 !

Boka redan nu in lördag eftermiddag den 17/11 för din familj och vänner när vi har säsongsavslutning i föreningen. Som vanligt blir det medaljer, middag och prispodie i vår sporthall på Velebit IP. Biljetter kommer ledarna sälja inom snar framtid. Kostnad för middag plus dryck. Vuxna: 100kr, EJ aktiva barn:50kr, Aktiva barn gratis.

Välkomna! Mvh StyrelsenSång, dans och lek för alla mellan 2-5 år

Hej alla föräldrar och barn. Två lördagar i månaden (2:a och 4:e) kommer vi att träffas för att sjunga, dansa och leka tillsammans på kroatiska. Första tillfället blir lördagen den 15 september kl 11-12. Ingen föranmälan och inga krav bara kom och umgås tillsammans med oss.

Hälsningar,
Ledarna Anika Zorica och Viktoria Uvalic

Varmt välkomna


P05 Nytt

Carsten Effertz som driver Tanner Speed Academy var på besök hos oss för att ”bryta mönster” och där spelarna fick prova på ett träningspass med inriktning på acceleration, hoppförmåga, reaktionstid, explosivitet och skadeförebyggande.Passet varade 90 minuter utan fotbollskor där spelare och ledare fick ta del av en annan typ av träning än vi är vana vid. Vi bestämde att ta med detta i vårt träningsprogram och återkommer till Carsten igen när det är dags och uppdatera oss. Förhoppningsvis ytterligare ett moment som utvecklar spelarna i P05.

Mvh Ledarna
KF Velebit P05


Kroatiska mästerskapet för klubbar utomlands

NK Pajde Möhlin försvarade den europeiska titeln vid den Kroatiska mästerskapet för klubbar utomlands.
http://hns-cff.hr/news/18276/nk-pajde-mohlin-obranili-europski-naslov/

Spelare och ordförande för HD Velebit från Göteborg besökte Kroatiens första president Tuđmans grav och höll minnesstund för alla som omkom under kriget på 90-talet.
http://fenix-magazin.de/igraci-i-vodstvo-hd-velebit-iz-goteborga-posjetili-tudmanov-grob-i-zapalili-svijece-kod-zida-boli-9/


Politiker på besök

Velebit hade idag besök från Demokraterna, Göteborgs nya parti. Partiledaren Martin Wannholt (DEM) ihop med Jahja Zeqiraj (DEM), båda med lång erfarenhet från Göteborgpolitiken.

Robert Mikulic redogjorde för hur vår förening fungerar och vilka problem vi stöter på. Det måste bli enkelt att göra rätt som ideell förening. Ju fler ungdomar som engagerar sig i idrott, desto bättre. Nu hoppas vi att Göteborgs kommun kommer satsa mer på idrotten framöver. Vi tackar för ett trevligt besök.


Folkdans juniorer på besök i Kroatien

Folkdans juniorerna var i april månad på lägerresa till Kroatien och hälsade på Kaštelanski KUD Putalj från Kastel Sucurac där bl a företrädare för Kaštelas stad arrangerade en mottagning i stadshuset för dem alla. Se länk för mer information och bilder.

ČLANOVI HRVATSKOG DRUŠTVA VELEBIT STIGLI U POSJET KAŠTELIMA

Bilder från hela resan hittar ni under bildgalleri


Velebit – Webshop

Velebit har nu i sammarbete med Intersport sin egna webshop där man kan köpa Velebits profilkläder. Webshoppen hittar du via denna länk: http://intersportteamvast.jetshop.se/kf-velebit